Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Prolaps.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Prolaps.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

robien1957

Geschreven op: Donderdag 28 Februari 2019 om 12:25
Ongepast of beledigend?

Hallo, ik ben 61 jaar, sinds 2014 is er een ring geplaatst ivm mijn blaasverzakking. Ik heb nu sinds een aantal weken bloedverlies en doe het nu wat rustiger aan en hoop maar dat het weer stopt. Mijn gynaecoloog vertelde mij dat een ring wel 10 jaar mee gaat, maar ik begin daar nu toch aan te twijfelen, een operatie is ook voor mij geen optie vanwege zoveel negatieve berichten.

Heel graag zou ik een reactie willen van iemand die ongeveer in dezelfde situatie zit als ik en hoe zij daar mee omgaat?
Ben erg bang dat ik straks heel erg beperkt wordt in het dagelijkse leven....
 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Nora op Donderdag 11 April 2019 om 09:53 Ongepaste reactie?

Hoi Robien,
Ik ben 58 en ben op 5 april geopereerd aan een blaasverzakking. Ik zag er ook erg tegenop. Maar de operatie is erg meegevallen. Nu wel 6 weken rustig aan doen. Dat is heel lastig natuurlijk, maar noodzakelijk voor een goed herstel. Misschien is dit toch ook iets voor jou?
Ik verwacht geen beperking in het dagelijks leven. Ik kon meteen normaal plassen.
Nu moet ik erbij zeggen dat ik geen keuze had. Een ring paste niet helaas.
Veel succes met het nemen van een besisisng.
Groet van Nora


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Prolaps.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)