Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Prolaps.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Prolaps.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Antoinette

Geschreven op: Donderdag 24 Januari 2019 om 12:38
Ongepast of beledigend?

Morgen een afspraak met de arts over een totale verzakking. Mijn leeftijd is 65. Ik heb een ring geprobeerd maar begon af en toe een klein beetje te vloeien. Een paar druppels. Ook kreeg ik last van pijn aan de rechterkant buik heup rug. Ik heb hem eruit gehaald maar dat is geen fijn gevoel. Als ik moet plassen dan moet ik de bobbel een beetje opzij duwen. Ook heb ik af en toe een klein druppeltje vers rood bloed met afdeppen.Ik ga er vanuit dat ik geopereerd moet worden en zie daar erg tegenop. Zijn er meer vrouwen die last van een beetje bloed hadden en pijn met de ring? Ik wil geen matje vanwege de slechte berichten.

Dank jullie wel  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: robien1957 op Donderdag 28 Februari 2019 om 10:55 Ongepaste reactie?

Hallo, ik ben 61 en heb sinds 2014 een ring ivm een blaasverzakking.Sinds enkele weken heb ik ook bloedverlies, doe het nu wat rustiger aan in de hoop dat het weer stopt. Mij was verteld dat je een ring wel 10 jaar kon houden, maar daar begin ik nu over te twijfelen....Voor mij is een operatie ook geen optie, zoveel negatieve berichten...maar ja hoe dan verder?


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Prolaps.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)