Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Prolaps.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Prolaps.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Maria

Geschreven op: Maandag 29 Januari 2018 om 12:06
Ongepast of beledigend?

Hallo, ik heb een vraag. Kan de huisarts altijd een verzakking vaststellen dmv inwendig onderzoek of is een verwijzing naar de gynaecoloog ook wel eens noodzakelijk?
Alvast bedankt. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Cat op Maandag 29 Januari 2018 om 14:28 Ongepaste reactie?

Het ligt eraan ....is het onderzoek liggend gedaan? Staand is het vaak beter te zien. Op welk moment van de dag was het? Vaak is het op het eind vd dag beter te zien.
Je kunt ook naar een bekkenfysiotherapeut gaan als je twijfelt. Daarvoor heb je geen verwijzing nodig


Geschreven door: Maria op Maandag 29 Januari 2018 om 17:35 Ongepaste reactie?

Wel liggend idd, gevoeld en met eendenbek en ik moest persen. Fysio en huisarts zeggen beiden geen verzakking maar ik zienwel iets voor de ingang van mijn vagina en ik heb ook een raar gevoel. Google levert me steeds wel verzakking op, maar ja als de huisarts zegt van niet?


Geschreven door: Maria op Donderdag 1 Februari 2018 om 18:35 Ongepaste reactie?

Fysio zegt nu ook dat de blaas licht zakt bij persen. Ben 4,5 maand geleden bevallen, kan dit nog bijtrekken? Ik maak me erge zorgen! Huisarts zei dr t nog over kon gaan, fysio zegt wisselende dingen.


Geschreven door: Cat op Donderdag 1 Februari 2018 om 19:35 Ongepaste reactie?

Dat kan zeker nog bijtrekken het eerste jaar na een bevalling. Niet zwaar tillen, rust nemen, je bekkenbodem versterken ....maar dat zijn dingen die je fysio je neem ik aan allemaal zal uitleggen, ook hoe je je bekkenbodemspieren traint.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Prolaps.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)