Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Prolaps.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Prolaps.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Hanneke

Geschreven op: Woensdag 18 Oktober 2017 om 20:57
Ongepast of beledigend?

In 2001 en 2002 heb ik respectievelijk een voor- en achterwand operatie en een baarmoederverwijdering gehad. Ik was toen eind 30. Nu 15 jaar later en net de overgang achter de rug heb ik - weer - een (blaas)verzakking. Inmiddels bij de huisarts geweest en een verwijzing gekregen voor de bekkenbodempoli. Fysiotherapie heeft volgens mij geen zin dus ik verwacht weer een operatie. Iemand ervaring? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Anita op Donderdag 19 Oktober 2017 om 16:13 Ongepaste reactie?

Hoi Hanneke,
Heb je wel eens gehoord van Synapause-ovules? Dat zijn hormonale ovules. In combinatie met bekkenbodem fysiotherapie van een goede therapeut kan het positief werken. Maar elke situatie is weer anders. Misschien toch eens de moeite waard om er naar te informeren.
Groeten, Anita.


Geschreven door: Hanneke op Zaterdag 21 Oktober 2017 om 11:49 Ongepaste reactie?

Dank je voor je bericht Anita&
128522;. Ik heb 21 november afspraak met uroloog, fysio en gynaecoloog. Hele ochtend in het zh. Ik zal jouw advies bespreken. &
128536;. Groetjes Hanneke


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Prolaps.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)