Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Prolaps.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Prolaps.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

ellie

Geschreven op: Woensdag 14 Juni 2017 om 18:44
Ongepast of beledigend?

ik wacht met smart tot ik naar de gynaecoloog kan. wacht al 3 weken en moet er nog 2! ik loop met moeite doordat er een īeiī buitenboord hangt. Bekkenbodemfysio helpt niet; het wordt zelfs per week erger. Mijn blaas werkt niet, dus ik stroom regelmatig over. Het zit in de familie (2 tantes hadden het) en dat ik MS heb helpt ook niet mee. Het tvt bandje dat 10 jaar geleden is geplaatst heeft nooit voldoende gewerkt maar ik ben nu de wanhoop nabij; het is enorm beperkend! een ring heb ik ook geprobeerd maar die zakte er al gauw uit. Ik vind de verhalen over de operaties ook niet echt bemoedigend. Graag nog wat positieve verhalen!! Wel fijn om dit (verborgen) leed eens te kunnen delen want anderen kunnen hier niets mee..... smiley 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Trees op Zondag 18 Juni 2017 om 10:49 Ongepaste reactie?

Hallo Elly

Ook bij mij hing er een hele bal uit ,(baarmoederverzakking)
Sinds maart is er een ring geplaatst ,die er dezelfde avond uitzakte ,De volgende dag heb ik hem zelf dieper terug geplaatst en hij blijft nu keurig zitten .
Er zijn zoveel verschillende soorten ringen van formaat dat je daar misschien ook bij geholpen bent .
Veel artsen zijn ook terug gekomen van het opereren en proberen eerst verschillende ringen .
Veel succes!


Geschreven door: Cora op Zaterdag 24 Juni 2017 om 17:06 Ongepaste reactie?

Hallo Ellie
20 Juni ben ik geopereerd aan voor- en achterwand en is de baarmoeder verwijderd. Alles was verzakt en ik droeg sinds 2010 een groot steunpessarium. Daarmee is het jaren goed gegaan, mede doordat mijn bekkenbodemspieren goed werken. Het is dus heel belangrijk dat je daar goede oefeningen voor krijgt en deze ook doet. Ook na de operatie speelt dat opnieuw een grote rol.
Ik heb van te voren goede voorlichting gekregen over de operatie en de tijd daarna. Dat is het IVON programma. De operatie is mij niet tegengevallen en thuis ervaar ik ook dat het elke dag beter gaat. Het is heel belangrijk om je te houden aan de adviezen bij herstel. Niet tillen, rust nemen enz.
Ik hoop dat je een goed advies krijgt van je gynaecoloog en je snel de juiste oplossing voor je klachten hebt. Veel sterkte. Als je meer wilt weten over de operatie kun je weer reageren. Ik kijk nog wel regelmatig op het forum.


Geschreven door: Ellje op Vrijdag 30 Juni 2017 om 20:35 Ongepaste reactie?

Dank je wel Trees en Cora. Woensdag is de afspraak. Ik hoop dat een grotere ring het probleem voorlopig verhelpt. Fingers crossed


Geschreven door: ellie op Woensdag 5 Juli 2017 om 19:24 Ongepaste reactie?

vandaag bij de gynaecoloog geweest: het is een baarmoederverzakking, nu is er een grotere ring geplaatst en het voelt vooralsnog goed. Ook is er een uitstrijkje gemaakt omdat ik de laatste tijd 2 weken in de maand ongesteld ben. Over 2 weken uitslag.
trouwens: eerst had men mij ingepland voor een groot urologisch onderzoek met daarna gynaecoloog en nog meer gedoe. Op advies van de bekkenbodemfysio heb ik het omgezet naar 1 bezoek aan de uro gynaecoloog: blij mee; het scheelde veel onnodige, vervelende, lange onderzoeken!


Geschreven door: Trees op Donderdag 6 Juli 2017 om 22:39 Ongepaste reactie?

Dat is fijn Ellie ,nu hopen dat het net zo goed gaat als bij mij ,
Ook bij mij hadden ze op een andere dag een urologisch onderzoek ingepland ,maar nadat de ring geplaatst was heb ik dat afgezegd ,


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Prolaps.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)