Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Prolaps.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Prolaps.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

agabobo44

Geschreven op: Donderdag 11 Mei 2017 om 13:00
Ongepast of beledigend?

Heb sinds medio 2016 last van een uitstulping. Na bezoek aan de huisarts bleek het om een lichte verzakking van de baarmoeder te gaan. Huisarts heft me doorgestuurd naar gyneacoloog en zij constateerde hetzelfde en heft me een pessarium ring voorgeschreven. Er zijn dagen geweest waarbij ik de ring niet voelde of nergens last van heb gehad, maar ook dagen dat ik het gevoel had dat de ring naar beneden zakte tijdens de ontlasting. Hierdoor kreeg ik veel last van een branderig gevoel in mijn vagina. Soms ook het gevoel dat de ring op mijn blaas drukte waardoor ik vaker moest plassen. Allen als ik lig heb ik nauwelijks last. Op een gegeven moment kwamen de bijwerkingen regelmatiger en ben naar huisarts gegaan. Zij zag dat de verzakking door de ring heen kwam en verwees me opnieuw door naar gyneacoloog. Besloten een nieuwe ring te proberen (paar mm groter)maar nu met een ondersteuningsvlak. Eerste week een beetje branderig gevoel (dacht ik moet misschien aan het rubber wennen) en daarna paar daagjes nergens last van. Meestal tijdens menstruatie ook geen last van branderig gevoel en roodheid in de vagina. De laatste week dagelijks branderig gevoel. Het begint meteen na de 1e grote behoefte. Branderig gevoel blijft aanhouden. Fietsen maakt het nog pijnlijker en aan sex moet ik al helemaal niet denken. Ik baal hiervan. Een ring zou juist verlichting van het problem moeten brengen, maar lijk er nu veel meer last van te hebben.

Zijn er vrouwen op dit forum die soortgelijke klachten hebben? Dus vooral brangerig gevoel en roodheid in vagina?

 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Prolaps.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)