Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Prolaps.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Prolaps.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Liesbeth

Geschreven op: Donderdag 16 Februari 2017 om 10:39
Ongepast of beledigend?

Lieve vrouwen die dit forum lezen,
ik heb ook een verzakking (van de blaas) en vind veel hulp en informatie op de website van Christine Kent (Whole Woman). Daar is ook een forum. Christine heeft een methode ontwikkeld, waarbij je door een goede houding aan te nemen minder last hebt van de symptomen. Operaties raadt zij ten zeerste af.

Misschien dat dit ook iets is voor jullie om eens naar te kijken? 

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Geschreven door: Anita op Zaterdag 20 Mei 2017 om 22:01 Ongepaste reactie?

Beste Liesbeth,
Kun je me zeggen waar het boek van Christine Kent te verkrijgen is?


Geschreven door: Lynn op Donderdag 25 Mei 2017 om 05:37 Ongepaste reactie?

Super intressante informatie. Ik wilde graag de dvd bestellen maar dit lukte niet. Heb je enig idee hoe ik deze dvd zou kunnen bestellen?

Ik heb zelf nu 2 dagen mijn houding veranderd en de verzakking is aan het eind van de dag bijna in het zelfde stadium als aan het begin vd dag! Erg blij met deze website en dit nieuws maar wil erg graag verder aan de slag hier mee.


Geschreven door: Anita op Donderdag 25 Mei 2017 om 10:48 Ongepaste reactie?

Hallo Lynn
Ik heb het boek kunnen bestellen via Amazon.de.
Misschien kun je hier ook de dvd opzoeken.
Bestellen via Amazon.com lukte niet vanwege de zipcode die je moest aangeven.
Succes ermee! Laat nog horen of het lukt!
Groetjes, Anita.


Geschreven door: Lynn op Donderdag 25 Mei 2017 om 19:25 Ongepaste reactie?

Hoi Anita,
Dank je wel. De DVD(was startpakket) was niet leverbaar of op voorraad. Boek bestellen is wel gelukt. Is alleen niet het boek first aid by postpartum prolaps. Maar beetje iets is beter dan niets gedachte&
128522;

Ben benieuwd wat het boek me gaat brengen!
Ben jij veel geholpen?


Geschreven door: Anita. op Donderdag 25 Mei 2017 om 22:10 Ongepaste reactie?

Hoi Lynn!
Het boek "Saving the whole woman" is nog naar mij onderweg. Ik kan er verder dus nog niets over zeggen, maar het is altijd het proberen waard!
Ik ben ook erg benieuwd wat jouw ervaringen er mee zullen zijn.
Laat het nog weten, als je wilt!!!
Hartelijke groeten, Anita.


Geschreven door: Anita op Zaterdag 27 Mei 2017 om 17:05 Ongepaste reactie?

Hallo Lynn,
In een vorig bericht schrijf jij dat je twee dagen je houding had versnderd met een goed resultaat. Kun je zeggen welke houding jij dan aannam?
Ik heb het boek vandaag ontvangen. Een goede zithouding zou zijn: de lotushouding. Dat vind ik moeilijk. Ik moet me nog verder in het boek gaan verdiepen. Groetjes, Anita.


Geschreven door: Lynn op Maandag 29 Mei 2017 om 22:49 Ongepaste reactie?

Hoi Anita,

vooral in het staan en lopen, zitten vind ik ook lastig. Maar een holle rug waardoor je bekken kantelt en je schaambot meer je bodem is. Ze heeft op haar site wel filmpjes waarin je die kan zien (uitleg van haar houding) en via youtube kan je ook filpmjes zien. (Ik zit nu op mn mobiel, als ik eraan denk stuur ik morgen een link) Boek is bij mij ook onderweg. DVD lukte helaas niet. Leek me fijner met oefeningen en houding zien dan het lezen smiley


Geschreven door: Lynn op Dinsdag 30 Mei 2017 om 13:28 Ongepaste reactie?

Hoi Anita,
https://wholewoman.com/newpages/video/wwcenter.html
Dit is een video waarin Christine uitlegt hoe het werkt met een andere houding. Ik vind zelf sommige dingen beetje alternatief en niet mijn ding, maar zoals mijn man zegt; een kat in het nauw maakt rare sprongen, maar... Daarna is die wel vrij. Dus ik grijp alles aan wat kan helpen smiley
http://www.dailymotion.com/video/x351aad_first-aid-for-prolapse-clip_school dit is een link waarin enkele oefeningen in voorkomen.

succes en sterkte ik hoop dat het jou ook mag helpen. Voor mij helpt t. Ik ben heus niet in 1x dezelfde persoon als voor mijn zwangerschap. Maar heb geen pijn, geen grote bal meer zichtbaar (wel een heel kleintje) en kan iets meer doen. wel nog rustig aan doen, oefeningen en af en toe rustmomentje nemen. Ik heb in elk geval idee dat dit wel echt helpt en dat er vooruitgang is, smiley


Geschreven door: Anita op Dinsdag 30 Mei 2017 om 20:00 Ongepaste reactie?

:Hallo Lynn!!
Dank je wel voor alle informatie!! Ik ben blij dat je hebt gereageerd. Ik ga het allemaal bekijken en ik laat binnenkort weer van me horen.
Groetjes, Anita. &
128077;


Geschreven door: Anita. op Woensdag 31 Mei 2017 om 20:06 Ongepaste reactie?

Hallo Lynn,
Ik ben nog steeds zoekende. In het boek staan veel oefeningen en op de sites staat ook zo veel informatie. Bovendien ben ik al vier maanden bezig met bekkenbodemfysiotherapie. Soms weet ik het even niet meer.
De ene dag gaat beter dan de andere. Na onze vakantie zal er wel een bezoek aan de gynaecoloog komen. Het blijft afwachten hoe het zich verder ontwikkelt. Hopelijk bij jou nog steeds positieve ontwikkelingen?


Pagina 1 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Prolaps.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)