Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Prolaps.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Prolaps.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Sylvia 41

Geschreven op: Woensdag 9 November 2016 om 13:14
Ongepast of beledigend?

Hoi ik heb een vraag,
Heb sinds enige tijd een voor en achterwand verzakking, nu heb ik van de gyn een ring gekregen, maar merk dat ik nu veel moeilijker de stoelgang heb. Ik moest zeg maar tegendruk geven, en nu heb ik het gevoel dat ik niet goed uitpoep....
Ik lees nu dus ook op het net dat een ring bij een achterwandverzakking vaak niet helpt.
Zijn er hiwr vrouwen die hier ervaring mee hebben en wat is eraan gedaan? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Trudy van Soest op Dinsdag 15 November 2016 om 16:12 Ongepaste reactie?

Ook ik had een achterwandverzakking en een ring geprobeerd hielp niet voldoende bij een achterwand. Afgelopen donderdag geopereerd met veel succes.Na 2 dagen al geen paracetamol meer toen had ik helemaal geen pijn meer. De operatie is mij 100 procent mee gevallen. Ik zag er wel tegenop. Ik ben met een ruggeprik en een roesje geholpen. Viel ook ontzettend mee. Leek mij doodeng. Maar je lichaam heeft er minder van te lijden.Wel moe dat is het eneige probleem. Veel succes als je voor een operatie kiest. Laat dan iets van je hore.


Geschreven door: E op Zondag 22 Januari 2017 om 00:24 Ongepaste reactie?

Hey, misschien dat het iets voor je is om met een uitneembare ring te werken? Ik gebruik die zelf ook, voordat naar het toilet ga neem ik hem uit en maak ik hem schoon en daarna zet ik hem terug. Succes!


Geschreven door: Suzan op Zondag 5 Maart 2017 om 10:58 Ongepaste reactie?

Beste Trudy
Ik ben 45 en heb 3kids.Ik heb ook een achterwand verzakking en wordt as 13 maart geopereerd Bergmankliniek Amsterdam dor dr Roosendaal. Het probleem zal gefixed worden met eigen weefsel. Ben zeer nerveus omdat ik zo weinig goede ervaringen lees. Hoe is het nu met je? Wat waren je problemen voor de operatie? En waar ben je geopereerd? Ik zelf heb 2 jaar terug baarmoeder verwijdering ondergaan. 2 weken later was ik nog steeds doodziek. Zeer hoge koorts aanvallen en pijn. Bleek dat ik eigenlijk blinde darm ontsteking had! Mijn baarmoeder is dus voor niks verwijderd! Bij 2e operatie blindedarm+een eileider verwijderd omdat die laatste ook mee was gaan doen met ontsteking van mijn blindedarm. Nu twee jaar later problemen met ontlasten. Ik voelde geen druk terwijl mijn darmen vol zaten. Een kleine uitpuiling in mijn vagina. Als ik daar tegendruk gaf kon ik dan wel ontlasten. Ik hoop dat alles bij jouw nog steeds goed verloopt en dat je me bijdetijds kan berichten. Alvast bedankt.


Geschreven door: Ria op Zondag 9 April 2017 om 19:10 Ongepaste reactie?

Hallo Suzan
Hoe is de operatie gegaan?
Ik ben benieuwd. Hoop dat het meegevallen is.
Gr.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Prolaps.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)